Ukrainian food презентація англійською мовою
| |||||||||||||
Food is an important part of Ukrainian culture. Ukrainian cuisine /kwɪˈziːn/ has developed over many centuries. Ukrainian cuisine was mainly based on the products obtained from farming. Ukrainians have been growing rye, wheat, barley /ˈbɑː.li/, buckwheat and oats. Їжа є важливою частиною української культури. Українська кухня розвивалася протягом багатьох століть. Українська кухня складається на основі продуктів, отриманих з сільського господарства. Українці вірощують жито, пшеницю, ячмінь, гречку і овес. Ukrainian cuisine is marked by often use of eggs, powder and vegetables. Most popular vegetables are - beetroot, legumes, carrot, pumpkin, corn and tomatoes. Ukrainian cuisine folk recipes actively use such spices and flavor as garlic, onion, caraway, mint, angelica, chilly pepper, savory, cinnamon and bay leaf. These spices are beneficial for health with correct diet.
|
|||||||||||||
Переглядів: 1267 | Завантажень: 116
|
Схожі матеріали
|
Всього коментарів: 0 | |